Beste Aandelen onder een Tientje

Dit artikel is geupdate op : 08/01/2022

Beste Aandelen onder een Tientje

Dit artikel is geupdate op : 08/01/2022

Aandelen onder een Tientje

Na meer dan een verdubbeling ten opzichte van de dieptepunten van maart 2020, zal de S&P 500 in 2022 bijna het hoogste niveau ooit bereiken. Op dit moment zijn er maar heel weinig kwaliteits aandelen onder een tientje per aandeel. Een aandeel dat op dat niveau is geprijsd, kan beleggers een signaal geven dat er een serieus probleem is met het bedrijf. Veel van deze penny-aandelen hebben bedrijfsmodellen of moeilijke vooruitzichten op korte termijn op de proef gesteld. Het analisten team van CFRA Research heeft echter acht goedkope aandelen van hoge kwaliteit geïdentificeerd die uitstekende koopmogelijkheden kunnen zijn voor zuinige beleggers. Volgens CFRA waren in maart acht aandelen onder de 10 euro beschikbaar om te kopen. In dit artikel gaan we de beste aandelen onder een tientje bespreken. 

Zie ook andere gerelateerde aandelen

Zie ook andere gerelateerde aandelen

Kinross Gold Corp. (KGC) - aandelen onder tientje

Kinross Gold Corp. (KGC) - aandelen onder tientje

Kinross Gold daalde onlangs met meer dan 10% nadat de Canadese goudzoeker een overname van € 1,42 miljard van Great Bear Resources Ltd aankondigde. Analist Matthew Miller zei dat Kinross verschillende groeiprojecten heeft en een aantrekkelijke waardering heeft. Momenteel handelt het aandeel onder zijn rivalen op de meeste belangrijke waarderingsmaatstaven, waaronder koers-winstverhoudingen en bedrijfsmultiples. Miller voorspelt dat de vrije kasstroom van Kinross zal toenemen van € 250 miljoen in 2021 tot ongeveer € 1,2 miljard in 2022, en zei dat het aandeel beter zal presteren als de goudprijs stijgt. CFRA heeft een “Strong Buy”-rating op KGC-aandelen met een koersdoel van € 9,38 en een slot van € 5,20 op 13 december.

KGC_2022-02-01_23-00-24

Oatly Group AB (OTLY) - aandelenondertientje

Oatly Group AB (OTLY) - aandelenondertientje

Oatly is ‘s werelds grootste producent van havermelk. Met de aandelenhandel op minder dan $ 9 per aandeel, zegt analist Arun Sundaram dat de waardering van Oatly “te aantrekkelijk is om te negeren”. Sundaram voorspelt een samengestelde jaarlijkse omzetgroei van 33% voor Oatly in het komende decennium, hoger dan het jaarlijkse groeipercentage van 26% over 10 jaar dat hij voorspelt voor het plantaardige vleesbedrijf Beyond Meat Inc. (BYND). Oatly wordt momenteel echter verhandeld tegen een aanzienlijk gereduceerde ondernemingswaarde-omzet veelvoud in vergelijking met Beyond Meat. Ten slotte zegt Sundaram dat Oatly’s korte termijn productie en capaciteitstegenwind slechts tijdelijk is.

Pitney Bowes Inc. (PBI) - aandelen onder 10 euro

Pitney Bowes Inc. (PBI) - aandelen onder 10 euro

Pitney Bowes is gespecialiseerd in automatiseringssystemen voor postkamers en andere diensten op het gebied van facility management. Pitney’s sterke winstrapport over het derde kwartaal, inclusief een omzetgroei van 11% op twee jaarbasis, suggereert dat het bedrijf een buigpunt heeft bereikt terwijl het bedrijven probeert te helpen de kloof tussen op software gebaseerde ecosystemen en fysieke goederen te overbruggen. Er wordt een groei voorspeld van de winst per aandeel van 44,7% in 2022. Freeman zegt dat Pitney Bowes een aanzienlijk waarderingsvoordeel heeft, maar het aandeel is het meest geschikt voor beleggers met een hogere risicotolerantie. CFRA heeft een “sterke koop”-rating en een koersdoel van € 14 voor PBI-aandelen, dat op 13 december sloot op € 6,41.

CES Energy Solutions (CEU) - aandelen onder 1 euro

CES Energy Solutions (CEU) - aandelen onder 1 euro

CES Energy Solutions Corp. levert samen met zijn dochterondernemingen chemische verbruiksoplossingen gedurende de hele levenscyclus van het olieveld. Het biedt oplossingen bij de boor, op het punt van voltooiing en stimulatie, bij de putmond en pompaansluiting, en door naar de pijplijn- en midstreammarkt. De oplossingen van het bedrijf omvatten corrosieremmers, demulgatoren, H2S-scavengers, paraffinebestrijdingsproducten, oppervlakteactieve stoffen, aanslagremmers, biociden en andere speciale producten. Het ontwerpt en implementeert ook boorvloeistofsystemen en voltooiingsoplossingen voor olie- en gasproducenten; en ontwerpt en vervaardigt productie- en speciale chemicaliën voor gebruik in de olie- en aardgasproductiemarkten, de stimulerings- en breukmarkten, en de pijplijn- en midstreammarkten. Daarnaast biedt het bedrijf milieuadvies, waterbeheerdiensten en afvalverwerkingsdiensten voor boorvloeistoffen, voornamelijk aan olie- en gasproducenten; en exploiteert vrachtwagens en opleggers om producten in de olie- en gasindustrie te vervoeren. Het bedient de olie- en aardgasindustrie, waaronder multinationale producenten, intermediaire olie- en aardgasexploitanten, onafhankelijke junioren en joint ventures, evenals pijplijn- en mid-streammarkten in het westen van Canada en de Verenigde Staten. Het bedrijf was voorheen bekend als Canadian Energy Services & Technology Corp. en veranderde haar naam in CES Energy Solutions Corp. in juni 2017. CES Energy Solutions Corp. werd opgericht in 1986 en heeft haar hoofdkantoor in Calgary, Canada.

CEU_2022-02-01_23-01-55

Tencent Music Entertainment Group (TME) - goedkope aandelen met potentie

Tencent Music Entertainment Group (TME) - goedkope aandelen met potentie

Tencent Music is een toonaangevend online muziekplatform in China en is het moederbedrijf van QQ Music, Kugou Music en WeSing. Tencent Music-aandelen zijn in 2021 met meer dan 65% gedaald, aangezien Chinese toezichthouders de beperkingen op technologieaandelen aanscherpen en Amerikaanse toezichthouders dreigen Chinese aandelen te schrappen die niet voldoen aan de nieuwe auditvereisten. Analist Ahmad Halim zegt dat advertentie-inkomsten Tencent Music moeten helpen de marges op de lange termijn te vergroten, en de uitverkoop van het aandeel heeft een aantrekkelijke koopmogelijkheid gecreëerd voor waardebeleggers. 

TME_2022-02-01_23-01-19

iCAD (ICAD) - welke aandelen nu kopen

iCAD (ICAD) - welke aandelen nu kopen

iCAD heeft AI gebruikt om een systeem te maken voor het opsporen van borstkanker. Het product is nauwkeuriger dan bestaande instrumenten voor het detecteren van borstkanker en bespaart radiologen veel tijd. Ondertussen bleek de machine van iCAD, Xoft, die cerebrale glioblastomen en hersenkanker behandelt, aanzienlijk effectiever te zijn dan standaardbehandelingen. Het bedrijf heeft gezegd dat Xoft mogelijk veel meer inkomsten zou kunnen genereren dan zijn detectiesysteem voor borstkanker.

Het is bemoedigend dat de omzet van het bedrijf in het derde kwartaal met 20% steeg ten opzichte van het tweede kwartaal en 31% op jaarbasis, en kwam uit op € 8,5 miljoen. Maar ondanks alle positieve katalysatoren van iCAD, is de achterblijvende prijs-tot-verkoopverhouding van 12 maanden van ICAD-aandelen slechts 4,6.

Conclusie: Aandelen onder een Tientje

Conclusie: Aandelen onder een Tientje

Investeren in 2022 op aandelen onder een tientje kan een geweldige manier zijn om uw vermogen in de loop van de tijd op te bouwen, of u nu een risico neemt of een veiligere route kiest, het zoeken naar inkomstengenererende investeringen zal u op de lange termijn helpen. Maar onthoud dat het belangrijkste is om u onderzoek altijd goed te doen en nooit te investeren zonder een back-upreserve te hebben (raad een back-up van minimaal 6 maanden aan). Met zoveel verschillende mogelijkheden (denk aan bijvoorbeeld de beste cryptomunten zoals Bitcoin of nieuwe cryptomunten) die er zijn, is het een perfect moment om uw geld te investeren en uw weg voort te zetten om vervroegd met pensioen te gaan. 

In dit artikel hebben wij de beste aandelen onder een tientje voor 2022 behandeld. De aandelenondereentientje zijn: Kinross Gold Corp, Oatly Group AB, Pitney Bowes Inc, CES Energy Solutions, Tencent Music Entrainment en ICAD. Dit waren de goedkope aandelen om in de gaten te houden. 

Redactioneel Disclaimer: Alle beleggers wordt geadviseerd om hun eigen onafhankelijke onderzoek naar beleggingsstrategieën te doen voordat ze een beleggingsbeslissing nemen. Bovendien worden beleggers erop gewezen dat de prestaties van beleggingsproducten uit het verleden geen garantie zijn voor toekomstige prijsstijgingen.

Gerelateerde artikelen