Geld Verdienen Vanuit Huis

Geld Verdienen Vanuit Huis

In dit artikel bespreken wij de beste manieren om geld te verdienen vanuit huis. Deze manieren om geld verdienen vanuit huis zijn vooral aantrekkelijk voor 2022.

Wil je geld verdienen vanuit huis tijdens de corona pandemie? Of wil je manieren bedenken om online geld te verdienen, zodat je een vakantie kunt financieren als corona afneemt? Wat extra geld verdienen hoeft eigenlijk niet zo ingewikkeld te zijn. Uiteindelijk komt het allemaal neer op wat jouw doelen zijn en hoeveel je jouw inkomen wilt automatiseren.

Kan je 200 euro extra per maand verdienen? Zeker. Wat dacht je van een extra € 1000 per maand? Hoe zou dat je leven veranderen? Voor de meesten zou het een enorm verschil maken. Maar wat als we het hadden over duizenden meer per maand of zelfs tienduizenden meer? Hoe zou dat het traject van je leven veranderen? Het is duidelijk dat je geld kunt verdienen op internet. Je hoeft alleen maar te beslissen hoeveel van je tijd het waard is.

Hoewel we allemaal wat extra tijd hebben, voelt het vaak niet zo. Maar het kost ook niet veel moeite om wat extra deeg ernaast te maken. We hebben het hier niet over miljoenen en miljoenen, we hebben het meestal over het doen van kleine, hapklare projecten om snel wat geld te genereren. En afhankelijk van je vaardigheden kun je gemakkelijk een paar honderd dollar of zelfs een paar duizend extra per maand verdienen.

Beste manieren om geld verdienen vanuit huis

Er zijn verschillende bijbaantjes die door de meeste leeftijdsgroepen en vaardigheidsniveaus kunnen worden gedaan. Bijvoorbeeld het invoeren van gegevens of het online verkopen van gebruikte kleding. Om te zien welke beste manieren zijn om geld verdienen vanuit huis, blijf lezen of spring door de inhoud.

Top 10 manieren om geld verdienen vanuit huis

1. Bloggen | Extra geld verdienen vanuit huis

Blogs zijn misschien wel een van de beste manieren om een passief inkomen te verdienen, zelfs als je de wereld rondreist. Heb je een expertisegebied? Deel je advies op een blog. Als reizen uw expertisegebied is, denk dan eens na over wat u te bieden heeft: Bent u een expert in luxe reizen of budgetreizen? Kun je advies geven over bepaalde activiteiten, zoals wandelen of winkelen? Hoe specifieker u wordt, hoe gemakkelijker het is om een betrokken publiek aan te trekken en geld te verdienen met uw site. Hoewel het starten van een blog misschien eenvoudig is, moet je er het werk en de moeite voor doen om de vruchten te plukken. Plant de zaden nu om later van de oogst te genieten.

Zodra die blog echter van start gaat, is het genereren van inkomsten en het opschalen van uw bedrijf eenvoudig. Produceer gewoon meer inhoud en maak meer aanbiedingen. Naarmate uw blog steeds populairder wordt, kunt u ook toptalent aantrekken dat voor u wil schrijven in ruil voor een zeer krachtige link naar hun eigen websites.

De sites Squarespace en WordPress hebben tips voor het maken van blogs en kunnen deze ook hosten. Houd er wel rekening mee dat u veel tijd moet besteden om echt geld van uw blog te verdienen.

 • Tijd : Hoog
 • Opbrengst: Laag – Hoog

Als u meer wilt weten over hoe u een blog/site kan starten zie filmpje hieronder:

2. Verkoop spullen op Marktplaats of eBay | Producten verkopen vanuit huis

Geld verdienen vanuit huis | Marktplaats
Geld verdienen vanuit huis | ebay

Een groot deel van onze samenleving verdient een voltijds inkomen door items te verkopen op Marktplaats en eBay. Je kunt dit doen door je eigen artikelen te verkopen, of je kunt helpen met het verkopen van artikelen voor andere mensen en een kleine commissie vragen. Verkopen op eBay biedt meer klanten op dan Marktplaats maar je moet wel goede beoordelingen hebben voordat je items boven aan komen.

eBay biedt verkopers echter bronnen om je te helpen wennen aan verkopen op het platform. Neem de tijd om je “due diligence” te doen en het platform te onderzoeken. Als je een aantal solide online marketingvaardigheden hebt, zul je dit veel gemakkelijker vinden dan wanneer je een complete nieuweling bent in de wereld van digitale marketing.

 • Tijd: Laag
 • Opbrengst: Laag – Hoog

3. Fotograaf | Werken vanuit huis bijbaan

Ben je goed met de camera en maak je de mooiste foto’s van mensen? Je kunt geld verdienen door je diensten aan te bieden als fotograaf aan huis of op locatie. Als je een beetje ruimte hebt in je huis kun je natuurlijk ook een eigen (flexibele) studio opzetten. Bouw aan je klantenkring en probeer in de buurt bekend te worden. Denk aan het aanbieden van pakketten voor meerdere mijlpalen in het leven van een kind of misschien een foto abonnement. Dingen zoals het fotograferen van een cakesmash is ook erg populair en leuk om bekend mee te worden. Een andere trend die steeds populairder word is het maken van een video van de alledaagse momenten. Een fotograaf kan prima de 1,5 meter afstand houden en daarnaast kun je ook veel buiten werken.

Social media en vooral Instagram kunnen je helpen om je werk aan anderen te laten zien en hen enthousiast er voor te maken. Een eigen website is hier ook onmisbaar want hierop kun je laten zien welke foto’s je kan maken en wat je aanbied.

 • Tijd: Laag – Normaal
 • Opbrengst: Normaal

4. Online bijles geven | Geld verdienen vanuit huis 15 jaar

Websites zoals Bijles meester, Tutorme en Tutor.com bieden bronnen voor het betreden van de online bijlesruimte. Hoewel je een dergelijk platform niet hoeft te gebruiken, bieden ze een toegangspunt met minder wrijving tot de markt. Je kunt ook zoeken naar online tutoring-optredens op verschillende andere sites zoals Upwork, Freelancer en nog veel meer.

Wat voor soort dingen kun je online bijles geven? Je kunt gemakkelijk bijles geven in een vak als wiskunde of natuurkunde maar ook bijles geven voor een taal als je tweetalig bent. Je kunt ook muziekinstrumenten zoals gitaar of piano bijles geven, samen met een hele reeks andere vakken.

 • Tijd: Laag – Normaal
 • Winst: Laag – Normaal

5. Diensten verkopen op Fiverr | Geld verdienen vanuit huis ideeën

geld verdienen vanuit huis

Fiverr is sinds de oprichting aanzienlijk gegroeid. Tegenwoordig is het een enorme marktplaats waar je zowat elke service onder de zon kunt verkopen. Dit is geweldig als je online geld wilt verdienen als digitale nomade of zelfs terwijl je thuis op je laptop zit terwijl je in je pyjama bent.

Wat kun je specifiek verkopen op Fiverr? Alles van grafische en ontwerpservices tot digitale marketing, schrijf- en vertaalservices, video- en animatieservices, muziek en audio, programmering en applicatie-ontwikkeling, zakelijke services en lifestyleservices, van alles van beroemdheden tot gaming.

 • Tijd: Laag – Normaal
 • Opbrengst: Normaal – Hoog

6. Social media managment | Geld verdienen vanuit huis student

Geld Verdienen Vanuit Huis

Beheer van socialmedia (bijvoorbeeld Instagram) is een geweldige manier om vanuit huis een inkomen te genereren. Gezien de uitbreiding van sociale media, schreeuwen bedrijven om hun weg te vinden voor prospects. De meeste bedrijven hebben echter geen idee hoe ze hun bekendheid kunnen vergroten. Dat is waar je binnenkomt.

Het opzetten van een bedrijf voor beheer van sociale media kost misschien wat moeite en tijd, maar het is het zeker waard. Je zou voor elk bedrijf een aanzienlijke maandelijkse vergoeding kunnen vragen om hun sociale media te helpen beheren, zodat je een voltijds inkomen kunt verdienen met dit optreden.

 • Tijd: Laag – Normaal
 • Opbrengst: Laag – Hoog

7. Begin met beleggen | Werken vanuit thuis

Investeren kan helpen om uw geld jaar na jaar te laten groeien en er zijn veel verschillende opties, afhankelijk van uw risicotolerantie. Als u ruimte heeft in uw budget, waarom zou u er dan geen winst mee maken? Bekijk onze top aandelen met een laag risico en een hoog rendement voor enkele beleggingsideeën. Investeren of beleggen is een van de beste manieren om geld verdienen vanuit huis.

 • Tijd: Laag 
 • Opbrengst: Normaal

8. Oppas werk | Werken vanuit huis voor moeders

Houdt u van kinderen? Dan is gastouder een van de beste manieren om geld te verdienen van uit huis. Als gastouder kunt u voor een uursalaris kinderen gaan opvangen bij u thuis. Let wel op dat u een bepaalde minimale ruimte in uw huis nodig heeft en over de juiste diploma’s en certificaten beschikt. Ook moet u geregistreerd staan bij het gastouderbureau. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van de overheid.  

 • Tijd: Laag 
 • Opbrengst: Laag

9. Youtube | Extra geld verdienen vanuit huis

geld verdienen vanuit huis

Vreemd genoeg zou je honderden, zo niet duizenden dollars kunnen verdienen op YouTube. Maak grappige, handige filmpjes die mensen graag willen zien. Bijvoorbeeld het eenvoudig openen van speelgoed kan duizenden dollars per jaar opleveren. Je kunt geld verdienen met de reclames die tussen jou YouTube filmpje afspelen. Of je maakt gebruik van affiliate marketing wat aangesloten wordt op je video’s en verkoopt dit op je website. De mogelijkheden zijn eindeloos. Houd er wel rekening mee dat voor het starten van een YouTube-kanaal toestemming nodig is van een voogd ouder dan 18 jaar. Youtube is een van de meest tijd investerende manieren om geld verdienen vanuit huis.

 • Tijd: Normaal – Hoog
 • Opbrengst: Normaal- Hoog

10. E-boek schrijven | Geld verdienen vanuit huis administratief

Een ander goed manier om passief geld te verdienen vanuit huis is het schrijven van een e-boek. Als je goed in schrijven bent kan je een heel boek vullen, let wel op dat je een boek wilt uitgeven met waardevolle informatie/verhaal. Dit zorgt ervoor dat mensen bereid zijn om jouw e-boek te kopen. Je kan een e-boek gaan verkopen via jouw eigen website of bijvoorbeeld Amazon.

 • Tijd: Hoog
 • Opbrengst: Normaal

Conclusie | Verdien geld online thuis

Veel van deze thuiswerk mogelijkheden hebben betrekking op passief inkomen of vrijetijds inspanningen of te wel eigenlijk bijbaantjes die waarschijnlijk niet in voltijdse bezigheden zullen veranderen. Maar sommige, zoals bijles geven en een blog beginnen, zijn gemakkelijk schaalbaar. Als je bereid bent om op zoek te gaan naar betalende klanten, is er niets dat je ervan weerhoudt om van je thuis werk een volwaardige carrière te maken. 

Als je meer wilt lezen over geld verdienen vanuit huis zie: Beste Bijbaanjes Voor Studenten en Beste Manier Om Geld Te Sparen. Deze artikel gaat vooral om bedrijven die thuiswerk aanbieden en waar je kan werken van thuis uit met pc.

Redactioneel Disclaimer: Alle beleggers wordt geadviseerd om hun eigen onafhankelijke onderzoek naar beleggingsstrategieën te doen voordat ze een beleggingsbeslissing nemen. Bovendien worden beleggers erop gewezen dat de prestaties van beleggingsproducten uit het verleden geen garantie zijn voor toekomstige prijsstijgingen.