Beste Crypto Apps

Dit artikel is geupdate op : 02/01/2022

Beste Crypto Apps

Dit artikel is geupdate op : 02/01/2022

Beste Crypto Apps

In dit artikel “Beste Crypto App 2022” laten wij aan u de beste crypto apps 2022 zien. De crypto apps zijn vooral bedoelt voor in Nederland en België.

Cryptocurrency is een digitale valuta die wordt beveiligd door cryptografie, waardoor het bijna onmogelijk is om te vervalsen of dubbel te besteden. Het is het afgelopen decennium populair geworden, waarbij Bitcoin de toonaangevende digitale valuta is geworden. Crypto is met name de laatste jaren een hot item geworden, omdat er dollars in het activum zijn gevlogen, waardoor de prijzen zijn gestegen en nog meer handelaren tot actie zijn gekomen.

Een bepalend kenmerk van cryptocurrencies is dat ze over het algemeen niet worden uitgegeven door een centrale autoriteit, het wordt niet ondersteund door een overheid of een bedrijf. De waarde ervan wordt uitsluitend bepaald door wat handelaren ervoor zullen betalen. Waardoor ze theoretisch immuun zijn voor overheidsinmenging of manipulatie.

Het grote verschil tussen de andere investeringen en cryptocurrency is dat ze erg volatiel kunnen zijn. Onverwachte veranderingen in het marktsentiment kunnen leiden tot scherpe en plotselinge koersbewegingen. Het is niet ongebruikelijk dat de waarde van cryptocurrency snel veel daalt. Houd er dus rekening mee dat crypto een geweldige investering kan zijn en enig risico met zich meebrengt.

1. Binance - beste crypto apps 2021

1. Binance - beste crypto apps 2021

Binance is een van de beste cryptocurrency apps wereldwijd. Het heeft lagere handelskosten dan de meeste andere apps. Het biedt veel handelsparen tussen verschillende cryptocurrencies en is vergelijkbaar met andere toon aangevende beurzen. Binance heeft momenteel meer dan 200 verschillende altcoins om op hun platform te handelen. 

Beste Crypto App Binance

De Binance crypto app heeft een proffesionele reputatie en is ook gemakkelijk te gebruiken op IOS en Android. De Binance cryptocurrency app kunt u gratis downloaden.

2. Coinbase - beste crypto app beginner

2. Coinbase - beste crypto app beginner

Een van de beste exchanges voor beginners is bijvoorbeeld Coinbase. Coinbase begon met het idee om iedereen, waar dan ook, te helpen, zodat ze gemakkelijk en veilig Bitcoin kunnen verzenden en ontvangen. Tegenwoordig biedt Coinbase een vertrouwd en gebruiksvriendelijk platform voor toegang tot de bredere cryptomarkt.

Je kunt zelfs cryptocurrency-beloningen verdienen via de unieke Coinbase Earn-functie van Coinbase. Meer geavanceerde handelaren zullen dol zijn op het Coinbase Pro-platform, dat meer ordertypes en verbeterde functionaliteit biedt.

Beste Crypto Apps Coinbase

Hoewel Coinbase niet de meest betaalbare prijzen of de laagste kosten biedt, het is crypto app eenvoudig genoeg voor complete beginners om het in slechts één enkele transactie onder de knie te krijgen. Het is ook een crypto app dat gewoon gratis gedownload kan worden! 

3. Bitvavo - beste crypto apps Nederland

3. Bitvavo - beste crypto apps Nederland

Bitvavo is eind 2017 opgericht als broker, maar maakte snel de overstap naar een echte exchange. Hierdoor kunnen zij eenvoudige betaalmethodes zoals iDEAL, bankoverschrijving en Bancontact aanbieden gecombineerd met extreem lage handelskosten. Waar sommige concurrenten kosten tot wel 3% per transactie in rekening brengen, is dit bij Bitvavo maximaal 0.25%.

Je hebt de mogelijkheid om geld te storten of op te nemen van je account en dit allemaal binnen handbereik. Geld storten gaat makkelijk via een iDEAL betaling of met een bankoverschrijving. Daarnaast kun je de app beveiligen met een pincode of een vingerafdruk.

Het is ook mogelijke om een prijsalert voor je favoriete coin in te stellen, zodat je op de hoogte wordt gesteld wanneer een bepaalde prijs bereikt is. Over het algemeen is de app praktisch en makkelijk in gebruik. Bij Bitvavo ontvang je tot wel 10.50% rente over je crypto, zijn je ingebouwde wallets verzekerd en zijn ze geregistreerd bij De Nederlandsche Bank. 

Beste Crypto App Bitvavo

Het platform is via het basis interface geschikt voor beginnende gebruikers, maar via het geavanceerde interface geschikt voor ervaren handelaren. Hierdoor hoef je niet van platform over te stappen als je meer gaat handelen. De beste crypto app Nederland Bitvavo is geschikt voor iPhone en Android telefoons en kan gratis gedownload.

4. Bitpanda - beste crypto trading app

4. Bitpanda - beste crypto trading app

Bitpanda begon zijn reis onder de naam Coinimal in oktober 2014. Het platform kreeg de aandacht door zijn gebruikersvriendelijek interface, waardoor het voor zowel experts als beginners handelaren simpeler werd om de cryptocurrency wereld te betreden. Tegenwoordig is deze crypto app geëvolueerd om een ​​scala aan digitale assets te bieden, waaronder 46 cryptocurrencies, edel metalen en drie verschillende Bitpanda-crypto-indexen (ETF’s). 

Beste Crypto App Bitpanda

Wij raden u erg aan om Bitpanda te gebruiken als uw crypto app en aandelen platform. Dit is het grootste vershil tussen deze crypto app en de andere. U kunt aandelen en edel metalen kopen terwijl de meeste crypto apps in 2021, dat niet kunnen. Download Bitpanda nu gratis!

5. Etoro - beste cryptocurrency app iPhone

5. Etoro - beste cryptocurrency app iPhone

eToro is ook een van de meest geavanceerde crypto apps. Een belangrijk pluspunt van eToro zijn de sociale handelsactiviteiten, waaronder OpenBook, waarmee nieuwe klanten de best presterende van het platform kunnen kopiëren. De sociale handelsfuncties zijn van topklasse. Het is super eenvoudig en snel te gebruiken. 

Etoro Crypto App | Investing Tutorial

Het gebruik van de eToro app voor Android en iPhone is gratis. Het enige wat u nodig hebt, is een eToro-account.

6. Webull - beste crypto exchange

6. Webull - beste crypto exchange

Webull is een community-gedreven, mobielgerichte online broker. Naast de unieke sociale community-functies van Webull, bleek uit onze tests dat de mobiele app goed ontworpen en uiterst gebruiksvriendelijk was.

Webull biedt meer mogelijkheden dan Robinhood, maar kan niet concurreren met de enorme hoeveelheid handelshulpmiddelen, onderzoek en onderwijs van traditionele full-service brokers zoals TD Ameritrade en Fidelity.

Zoals het grootste deel van de branche biedt Webull $ 0-transacties in aandelen/ETF’s. Webull biedt ook $0-optietransacties en cryptotransacties. Het bedrijf verdient geld aan betalingen voor orderstroom, transferkosten, rekeningrente en margetarieven. Webull biedt momenteel geen beleggingsfondsen, obligaties of futures aan. 

Webull Crypto App

7. Gemini - beste crypto app 2021

7. Gemini - beste crypto app 2021

Gemini, opgericht in 2014 in New York City, is de creatie van Tyler en Cameron Winklevoss – de tweeling die de beroemde voormalige Harvard-klasgenoot Mark Zuckerberg aanklaagde wegens de oprichting van Facebook, zoals gedramatiseerd in de film ‘The Social Network’.

De beurs van Gemini werd gelanceerd voor Amerikaanse klanten in oktober 2015 en is nu een van de top 15 cryptocurrency-beurzen volgens handelsvolume, volgens CoinMarketCap, een data- en analysebedrijf. In tegenstelling tot verschillende andere beurzen, is Gemini beschikbaar in alle 50 Amerikaanse staten (en meer dan 50 landen).

Gemini heeft een eenvoudige interface voor nieuwe crypto-investeerders, terwijl meer ervaren handelaren de ActiveTrader-platforms zullen waarderen. U kunt beurzen vinden die minder kosten in rekening brengen voor crypto-transacties, maar de veiligheidsmaatregelen en verzekering van Gemini tegen online inbreuken kunnen de geesten van degenen die nieuw zijn in de wereld van cryptocurrency-handel geruststellen.

Gemini Beste Crypto Apps

Aangeboden cryptocurrencies: Gemini biedt momenteel 33 cryptocurrencies aan voor transacties in Amerikaanse dollars, waaronder populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin. Transactie kosten zijn afhankelijk van het type cryptocurrency: voor Bitcoin zijn de transacties minimaal 0.00001 bitcoin; voor Ethereum, 0,001 ethereum.

Volgens onze onderzoek behoort gemini in de top beste crypto apps voor 2021. 

8. Litebit - bitcoin app voor beginners

8. Litebit - bitcoin app voor beginners

LiteBit is een van de grootste broker van Europa met ongeveer 1miljoen klanten. In 2019 en 2020 hebben ze de Cashcow Award gekregen voor beste cryptobroker van Nederland. Het platform heeft een officiële registratie bij De Nederlandsche Bank en biedt een uitstekende klantenservice. 

Litebit

Welke beste crypto app voor jou?

Welke beste crypto app voor jou?

Het maakt niet uit welk type cryptocurrency-app je nodig hebt, er zijn een paar dingen waar je op moet letten als je al je opties vergelijkt.

Beveiliging op hoog niveau
Bitcoin en andere cryptocurrency-transacties zijn moeilijk te traceren. Zodra u een transactie tussen portefeuilles start, is het vrijwel onmogelijk om te annuleren of uw geld terug te krijgen. Vanwege het gedecentraliseerde karakter van de blockchain, is het ook erg moeilijk om te zeggen wie de eigenaar is van welke portemonnee. Sommige bedrijven zijn toegewijd aan het verbinden van de identiteit van investeerders met crypto-wallets, zoals Chainalysis.

Een ongeautoriseerde transactie van uw uitwisseling kan de straat op of helemaal naar Australië zijn gegaan er is geen manier om precies te vertellen wie verantwoordelijk is. Dit maakt cryptocurrency de perfecte markt voor criminelen, hackers en oplichters. Bekijk de veiligheidsfuncties van het bedrijf voordat u een exchange- of wallet-app downloadt. Zoek naar 2-factor-authenticatie en back-end-codering om uw munten zo veilig mogelijk te houden.

Realtime gegevens
Cryptocurrency-markten zijn altijd in beweging. Het is mogelijk om te gaan slapen en een enkele munt met 25% omhoog te zien schieten – of de helft van zijn waarde te verliezen. De vinger aan de pols houden van de cryptocurrency-markt betekent up-to-date informatie van minuut tot minuut, omdat cryptogegevens veel sneller verouderd raken dan informatie over aandelen of fiat-valuta’s.

Of u nu een uitgebreid cryptocurrency-handelsplatform wilt of een eenvoudige tracker die u laat weten hoe uw favoriete munten het doen, zoek naar realtime gegevens en informatie. Dit zorgt ervoor dat u geen verouderde informatie gebruikt om uw handels- en investeringsbeslissingen te onderbouwen.

Met LiteBit kunt u veilig Bitcoin en meer dan 50 andere cryptocurrencies kopen, verkopen en opslaan. LiteBit biedt verschillende betaalmethoden aan, zoals iDeal en SOFORT. Bitcoin en andere cryptocurrencies kopen was nog nooit zo eenvoudig! Het gebruik van LiteBit voor Android is volledig gratis. Het enige wat je nodig hebt is een LiteBit-account

Conclusie - Beste Bitcoin App

Conclusie - Beste Bitcoin App

Crypto heeft in de loop der jaren veel ups en downs gehad. U kunt de live-prijs van altcoins volgen op coingecko.com. De prijs-prestatieverhouding van de meeste cryptovaluta is vanaf het begin tot nu te zien. Het maakt niet uit waar of hoe u besluit uw cryptocurrency te kopen, verkopen en op te slaan, wees voorbereid op enorme volatiliteit. Cryptocurrencies zijn veel minder voorspelbaar dan traditionele investeringen. En bij elke investering is het belangrijk om te onthouden dat wat omhoog gaat, weer naar beneden kan komen. 

Maar om te starten aan deze revolutie dan moet u altijd beginnen bij de beste crypto apps. De keuze voor de beste crypto app in 2022 is voor ieder persoon anders. Als je wilt traden met altcoins dan is Binance geschikt. Maar als je alleen Bitcoin wil hebben dan is bijvoorbeeld Coinbase de beste keuze.

Redactioneel Disclaimer: Alle beleggers wordt geadviseerd om hun eigen onafhankelijke onderzoek naar beleggingsstrategieën te doen voordat ze een beleggingsbeslissing nemen. Bovendien worden beleggers erop gewezen dat de prestaties van beleggingsproducten uit het verleden geen garantie zijn voor toekomstige prijsstijgingen.