De 10 Beste Series Netflix 2021 (November)

Dit artikel is laatst geupdate op: 14/11/2021

Beste Series Netflix,1200x790 Investing Tutorial

In dit artikel  laten wij aan u de beste netflix series 2021 zien. Deze beste netflix series zijn vooral aantrekkelijk voor het jaar 2021.

Op zoek naar de beste series Netflix? Zoek niet verder, want wij hebben een lijst samengesteld met de beste Netflix series die je nu kunt bekijken. Onze lijst met de 10 beste series op Netflix wordt elke week vernieuwd met nieuwe suggesties. Bijvoorbeeld The Witcher tot Stranger Things en alles daartussenin. De echte highlights vind je in deze artikel. 

Netflix is nog steeds onze keuze voor tv onder de streamingdiensten in de Nederland maar het heeft dat gewonnen door puur volume in plaats van de consistentie van al zijn originele series. Terwijl HBO Max een reeks veelgeprezen drama’s en komedies biedt, betekent het enorme assortiment van Netflix Originals dat er altijd iets nieuws op de streamer terechtkomt. Niet alles is een winnaar voor iedereen, maar zoals je zult merken aan deze lijst, is veel ervan de moeite waard.

Dat gezegd hebbende, als niets tot je verbeelding spreekt, probeer dan onze selectie van
de beste films op Netflix voor meer opties. Wil je wat Amerikaanse Netflix kijken? Probeer onze gids voor de beste VPN-services voor het kijken naar Netflix. En als je Netflix al hebt voltooid en een nieuwe uitdaging nodig hebt, probeer dan onze gidsen voor de beste films op Disney+.

10. La Casa De Papel (Money Heist)

Episodes: 41 | Datum: 2017 – 2021 |IMDb rating: 8.3/10

Action | Crime | Mystery

Laat je niet afschrikken door de vreemd gekke naam. Money Heist, of La Casa del Papel zoals het in Spaanssprekende landen bekend staat, is een spannend overvaldrama over een groep criminelen die door een raadselachtige figuur genaamd The Professor wordt samengebracht om de Koninklijke Munt van Spanje te beroven. Met een dichte karakterisering, grote wendingen en carrièremakende uitvoeringen, is dit een ongewone en slimme overvalshow die je meteen grijpt.

Hoewel het al heel lang een grote hit is bij een Spaanssprekend publiek, heeft Money Heist nu ook een groot publiek gevonden in de Nederlandse wereld. Er is zojuist een nieuwe reeks afleveringen op Netflix verschenen, wat betekent dat je 41 afleveringen hebt om te bekijken als je die nog nooit hebt gezien, verdeeld over twee afzonderlijke overkoepelende verhalen over dezelfde set personages.

Wat je ook doet, zorg ervoor dat je de standaard dub uitschakelt en luister naar de originele Spaanse audio met ondertiteling. Deze serie is misschien wel de beste series netflix 2021 die je nog niet hebt gezien.

9. Lupin - beste series netflix 2021

Episodes: 10 | Datum: 2021 – ongoing | IMDb rating: 7.5/10

Beste Series Netflix,Lupin

Action | Crime | Drama

De streamingoorlogen hebben elke service gedwongen hun inhoud te versterken met internationale series. Zelden heeft een show echter grenzen overschreden zoals deze caperserie over de Franse meesterdief en nummer één superfan van de Franse literaire meesterdief Arsène Lupin. Assane Diop (Omar Sy) deed als een wereldwijd fenomeen voor beide helften van het eerste seizoen. Sy heeft het soort charisma dat alle taalbarrières overstijgt, en regisseurs als Louis Leterrier en Marcela Said hielden de spanning en stijl de hele tijd hoog. Hoe meer je nadenkt over het plot, hoe minder logisch het soms is, maar Sy’s pure, overweldigende aanwezigheid vergeeft een heleboel schetsmatigheid.

8. Strangers Things - super spannende serie netflix

Episodes: 34 | Datum: 2016 – ongoing | IMDb rating: 8.7/10

Beste Series Netflix, Stranger Things

Drama | Mystery | Horror

Als het op tv en films aankomt, zijn de jaren ’80’ het nostalgische decennium van dit moment. Filmmakers kunnen geen genoeg krijgen van Ghostbusters, shell suits en Sony Walkmans.

Stranger Things is weer een briljante hommage aan dit tijdperk. Het verhaal leunt zwaar op Spielberg, John Carpenter en Stephen King en draait om een ​​klein stadje, een groep vrienden, een vermiste persoon en een onbetrouwbaar wetenschappelijk laboratorium. Het schrijven van iets anders zou de talloze wendingen weggeven in een show die vol zit met briljant griezelig plezier.

Het derde seizoen kwam vorig jaar uit en het was fantastisch, en elke volgende reeks afleveringen verdiept je investering in de verhalen en vriendschappen van deze kinderen. Seizoen 4 van Stranger Things wordt nu gefilmd.

7. The Witcher - korte series netflix

Episodes: 16 | Datum: 2019 – ongoing | IMDb rating: 8.2/10

Beste Series Netflix,The Witcher

Action | Adventure| Fantasy

De eerste grote fantasyserie van Netflix is ​​een bewerking van de boeken van The Witcher van Andrzej Sapkowski, die al werden aangepast tot een reeks populaire games. Als je aan het einde van Game of Thrones teleurgesteld was, is dat een traktatie. Henry Cavill speelt monsterjager Geralt of Rivia in een verhaal dat decennia en oorlogen tussen naties omspant, hoewel de beste delen van seizoen 1 de monster-van-de-week-afleveringen zijn waarin Geralt het opneemt tegen een duister wezen. Deze hebben meestal ook een twist-einde en ze zijn een traktatie.

The Witcher voelt niet helemaal als ‘prestige’ tv zoals Game of Thrones probeerde te zijn, maar dat is geen slechte zaak. Dit is een leuke, grappige fantasieserie die er nog steeds extreem duur uitziet. Met een geweldige ondersteunende cast en een goed getekende wereld, is er genoeg om enthousiast over te zijn in The Witcher seizoen 2, dat eindelijk uitkomt op 17 december 2021. En als je moeite hebt om de ongebruikelijke tijd-hoppende structuur van de show te volgen, bekijk de tijdlijn van The Witcher om erachter te komen.

6. The Walking Dead - beste series HBO

Episodes: 147 | Datum: 2010 – ongoing | IMDb rating: 8.2/10

Beste Series Netflix, The Walking Dead

Drama | Horror | Thriller

Het verhaal van de jaren die volgen op een zombie-apocalyps, waarin een groep overlevenden onder leiding van een voormalige politieagent wordt gevolgd, die op zoek gaan naar een veilig thuis. Terwijl de door de doden overspoelde wereld zijn tol eist van de overlevenden, vormen hun interpersoonlijke conflicten een groter gevaar voor hun voortbestaan dan de wandelaars die door het land zwerven.  

Een van de beste redenen om naar The Walking Dead te kijken, is dat het fascinerend is om te zien hoe de personages vechten om te overleven. De meesten van hen zijn gewone mensen die voorheen een heel ander leven leidden. Nu staan ze allemaal voor enorme uitdagingen, en omgaan met het verliezen van mensen van wie ze houden en het vinden van onderdak en voedsel. 

Sommige afleveringen van The Walking Dead kunnen een beetje traag lijken, maar ze zetten vaak de Big Reveal op waardoor je rechtop gaat zitten en ‘Whoa!’ roept. Deze momenten zijn mooi gespreid en altijd onverwacht.

5. Peaky Blinders - beste series 2020

Episodes: 36 | Datum: 2013 – ongoing | IMDb rating: 8.8/10

Beste Series Netflix, Peaky Blinders

Crime | Drama 

Netflix heeft wijselijk de rechten op Peaky Blinders veroverd en er zijn vijf seizoenen, en er komen er nog twee, om de verbluffende opkomst van de Birmingham-bendeleider Thomas Shelby uit de jaren 1900 te doorkruisen. Bereid je voor op een betoverende uitvoering van Cillian Murphy in deze familiesaga met een fantastische hoeveelheid plezier.

4. The Queen's Gambit - mini serie netflix

Episodes: | Datum: 2020 – 2020 | IMDb rating: 8.6/10

Beste Series Netflix, Queens Gambit

 Drama 

Deze mini serie van zeven afleveringen is de nieuwste geweldige Netflix show  en hoewel het onderwerp schaken misschien niet opwindend klinkt, slaagt The Queen’s Gambit erin om het samen te voegen met een verhaal over zelfverwezenlijking, romantiek en drugsmisbruik. Anya Taylor Joy schittert als Beth Harmon, een wees die is opgeleid om te schaken door een getalenteerde conciërge, voordat ze de door mannen gedomineerde schaakscene uitdaagt met haar vaardigheden. In wezen bezorgen haar talenten haar een iets beter leven, maar niet zonder een prijs.

Zelfs als je niet echt weet hoe je moet schaken, zijn deze competitieve scènes spannend om naar te kijken en Taylor-Joy doet geweldig werk door een personage tot leven te brengen wiens uitzonderlijke talenten het feit verbergen dat ze constant worstelt met verslaving. Dit is een geweldige Netflix serie.  Zeven afleveringen is precies het juiste aantal om te binge-watchen. Zeker de moeite waard om te bekijken.

3. Friends - meest bekeken netflix series

Episodes: 235 | Datum: 1994 – 2004 | IMDb rating: 8.9/10

Beste Series Netflix,Friends

Comedy | Romance

Toen Joey, Rachel, Ross, Monica, Chandler en Phoebe samenkwamen gespeeldt door de onvergetelijke cast van Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry en Lisa Kudrow in ‘Friends’, was het televisie magie. Een van de meest populaire sitcoms aller tijden, de show verdiende 62 Primetime Emmy-nominaties en won in 2002 voor Outstanding Comedy Series. Het lanceerde de tv- en filmcarrières van al zijn castleden. 

2. Prison Break - top series netflix

Episodes: 91 | Datum: 2005 – 2017 | IMDb rating: 8.3/10

Beste Series Netflix,Prison Break

Action | Crime | Drama

“Prison Break” volgt een broer (Dominic Purcell) die ten onrechte ter dood is veroordeeld en de broer (Wentworth Miller) die zich opzettelijk bij hem voegt in de gevangenis om een ​​ontsnappingsplan te bedenken.

Samenvallend met het succes van Fox in de jaren 2000 achter “24”, paste dit vijf-seizoenendrama bij het nationale publiek dat was afgestemd op primetime hartverscheurende actie.

1. Breaking Bad - meest bekeken netflix series

Episodes: 62 | Datum: 2008 – 2013 | IMDb rating: 9.4/10

Beste Series Netflix, Breaking Bad

Crime | Drama| Thriller

De veelgeprezen AMC-serie “Breaking Bad” veranderde Walter White in een icoon en katapulteerde Bryan Cranston naar een cultstatus voor zijn vertolking van de middelbare schoolleraar die meth-koning werd. Cranston won vier Primetime Emmy Awards voor de rol. Het wordt beschouwd als een van de beste tv-programma’s aller tijden, het is het meest bekeken kabel-tv-programma op de Amerikaanse televisie en het meest geprezen aller tijden.

Conclusie - Beste Series Netflix 2021

Er zijn tal van geweldige klassieke series beschikbaar op Netflix, maar deze lijst is voornamelijk samengesteld uit series die te zien zijn op “Best of the Year” lijsten die teruggaan tot 2010. Er zijn in de loop van de tijd enkele nieuwere (en veel oudere) series toegevoegd terwijl Netflix nieuwe toevoegingen aan hun bibliotheek aankondigt.

In dit artikel hebben wij de beste series Netflix 2021 behandeld. De beste Netflix series zijn Lupin, Money Heist, The Witcher, Queen’s Gambit, Stranger Things, Friends, Peaky Blinders, Prison Break en Breaking Bad. 

Op zoek naar Netflix films om te streamen? Bekijk ook onze lijst met de beste Netflix films.