Top 10 Nieuwe Cryptomunten - Veelbelovende Crypto 2022

Nieuwe Cryptomunten

Als je op zoek bent naar de nieuwe cryptomunten die in 2022 hebben plaatsgevonden, dan hebben we je gedekt. Het is nog geen 12 jaar geleden sinds de eerste lancering van bitcoin. Hoewel het technisch gezien niet de eerste cryptocurrency was, explodeerde de cryptomarkt na de release van BTC, wat leidde tot een overvloed aan nieuwe cryptomunten.

1. Filecoin (FIL) - Nieuwe cryptomunten 2022

Elke maand probeer ik een naar buiten gericht cryptocurrency-project op te nemen dat echte problemen wil oplossen. Filecoin is een gedecentraliseerde gegevensopslagservice die zou kunnen concurreren met Dropbox of Google Drive.

In plaats van gegevens naar de cloud te uploaden, huren gebruikers in wezen ongebruikte ruimte op andere computers. Filecoin splitst en versleutelt de gegevens, en opslagproviders verdienen FIL-tokens om ervoor te zorgen dat gegevens altijd beschikbaar zijn. Het idee is dat het Filecoin-netwerk sneller, goedkoper en veiliger zal zijn dan traditionele gegevensopslagsystemen.

2. Decentraland (MANA) - Populaire cryptomunten

Grote technologiebedrijven hebben geld geploegd in virtuele werelden, ook wel metaversen genoemd. En in de wereld van crypto is Decentraland een van de grootste en meest gevestigde virtuele werelden. Gebruikers kunnen land kopen, verkopen en ontwikkelen – door alles te bouwen, van kunstgalerijen tot middeleeuwse kerkers. In juni werd een perceel virtueel land verkocht voor € 900.000.

Deze virtuele werelden lijken misschien een door pandemie gevoede rage. Maar als iemand als Mark Zuckerberg van Facebook zegt dat hij metaverses als de toekomst ziet, is het ook een trend die de moeite waard is om verder te onderzoeken.

3. VeChain (VET) - Laatste nieuwe cryptomunten

Als u echt op zoek bent naar een goedkope cryptocurrency, kan VeChain uw fantasie prikkelen. Zelfs bij het huidige prijsniveau zal een escalatie van de verkoop vasthoudende VET-investeerders blootstellen aan aanzienlijke verliezen. Als gevolg hiervan, om de stabiliteit van de portefeuille op korte termijn te verbeteren en een lucratieve toekomst veilig te stellen, verdient het de voorkeur om het digitale activum de laatste van de zwakke houders te laten liquideren, waardoor de prijsstructuur duidelijk wordt. VeChain, de valuta voor de indrukwekkend genaamde VeChain Thor Blockchain, wordt gebruikt om waarde over het netwerk over te dragen. De VeChain Thor Blockchain is speciaal ontworpen voor supply chain management en bedrijfsprocessen door het gebruik van gedistribueerde grootboektechnologie.

4. EOS (EOS) - Investeren in crypto in 2022

Het slimme contractplatform beweert miljoenen transacties per seconde uit te kunnen voeren en tegelijkertijd transactiekosten te elimineren. EOS biedt veilige toegang en authenticatie, machtigingen, datahosting, gebruikscontrole en dApp-naar-internet-connectiviteit. Hoewel EOS veelbelovend is, is Ethereum zijn grootste rivaal en is het nu populairder.

5. AAVE (AAVE) - Nieuwe munten Bitvavo

In 2021 was AAVE een van de zeldzame crypto-tokens die meer dan 600 procent aan investeerders terugbracht. Het innovatieve token (AAVE) heeft een dagelijks handelsvolume van gemiddeld € 200 miljoen als een van de meest bekende gedecentraliseerde leendiensten in de sector (Aave). Dit is aanzienlijk hoger dan de volumes van andere DeFi-tokens. Op korte termijn kan de aanschaf van AAVE in oktober resulteren in een rendement van minimaal 125%.

6. Dogecoin (DOGE) - Nieuwe cryptomunten met potentie

Na een duister verleden is deze munt weer opgedoken dankzij de bijnaam van Elon Musk als de ‘Dodgemaster’. Niemand had verwacht dat deze meme-munt, die in 2013 werd gemaakt, legitiem zou worden, laat staan dat hij zou worden opgenomen in de toplijst van cryptocurrencies. DOGE, de munt die eerder dit jaar bekendheid heeft gekregen dankzij Elon Musk, is de goedkoopste cryptocurrency om in 2022 te kopen. 

Dogecoin is momenteel een van de cryptocurrencies die veel analisten beschouwen als een haalbare investeringsoptie. De cryptocurrency heeft de afgelopen vier maanden een rit gemaakt en heeft tot nu toe meer dan 8000 procent opgeleverd in 2021. De controversiële cryptocurrency heeft de Rs 50 overschreden, waardoor de marktkapitalisatie naar een recordhoogte van  80 miljard is gebracht.

7. Harmony (ONE) - Nieuwe cryptomunten 2022

Harmony heeft dit jaar al aanzienlijke winsten geboekt – het is meer dan 3.500% gestegen sinds 1 januari. Het is een andere speler in de Ethereum (ETH) wannabe smart contract blockchain-ruimte, die ook munten zoals Solana, Cardano, Cosmos (ATOM) en Algorand (ALGO). Net als zij is Harmony schaalbaarder dan Ethereum en verwerkt het transacties sneller en goedkoper. Het bevordert ook interoperabiliteit – manieren waarop blockchains met elkaar kunnen communiceren.

Het is van plan om in oktober verschillende van zijn strategische doelen te bereiken. En het heeft zojuist een fonds van 300 miljoen dollar aangekondigd om ontwikkelaars aan te trekken. Het valt nog te bezien of dat het kan onderscheiden van het peloton in een zeer felle race.

8. Swipe (SXP) - Nieuwe cryptocoins

De laatste nieuwe cryptomunten die op onze lijst zijn Swipe, Solana en Algorand. Swipe is een cryptocurrency-portemonnee in plaats van alleen een fiat-portemonnee (normaal geld) zoals de andere twee genoemde portefeuilles.

Ik kon het niet missen om over Swipe te praten, ook al heeft het een veel hogere marktkapitalisatie dan de andere munten in mijn lijst. Het feit is dat het nog geen jaar oud is. Het is een van de baby’s op deze lijst. Ik zou ook over Swipe over een heel nieuw verhaal kunnen schrijven, wat ik zou kunnen doen. Ik ben volledig optimistisch over de munt op basis van wat er gaat komen.

Alle behalve de Saffron-kaart vereisen dat je Swipe’s SXP-token inzet om de steeds lucratievere beloningen te ontvangen, waaronder 100% kortingen voor Spotify, Netflix, Hulu, Amazon Prime en Apple Music, en 10% kortingen bij Travala, Starbucks, Airbnb en Uber. Het vermogen van crypto is om moeiteloos cashback aan te bieden vanwege kosten en verbranding. Dat maakt Swipe een van de beste opties bij het krijgen van een betaalpas.

Laat me je dit vertellen. De marktkapitalisatie van Stripe is 385 miljoen. Swipe staat alleen helemaal onderaan dat aantal en heeft de mogelijkheid om elke andere portemonnee die er is te overtreffen.

9. Solana (SOL)- Nieuwe cryptomunten met potentie

Solana is ontwikkeld om het gebruik van gedecentraliseerde financiële (DeFi), gedecentraliseerde apps (DApps) en slimme contracten mogelijk te maken. SOL, Solana’s native token, drijft het platform aan.

De prijs van SOL, gelanceerd in 2020, begon bij € 0,70. In oktober 2021 was de prijs bijna € 150, een winst van ongeveer 20.000%.

10. Algorand (ALGO) - Nieuwe cryptomunten op de markt

Last but not least hebben we Algorand. Deze cryptocurrency, vergelijkbaar met andere op de lijst, heeft echte waarde. Het doel van de crypto is onder meer om efficiënte en vlotte transacties mogelijk te maken. Inderdaad, zoals veel van zijn altcoin-collega’s, heeft Algorand de laatste tijd een explosieve groei doorgemaakt.

Wat is beter? Deze cryptocurrency handelt momenteel in de buurt van zijn all-time highs.

Dienovereenkomstig hebben beleggers die op zoek zijn naar snelle cryptocurrency-spellen in deze markt een goede met ALGO. De marktkapitalisatie van de crypto van meer dan € 10 miljard is goed genoeg voor de 18e plek op de lijst van top cryptocurrencies momenteel. En met dit groeitempo is de verwachting dat ALGO snel in de gelederen kan blijven klimmen.

Bovendien is dit een cryptocurrency met een vrij brede acceptatie op de meeste gedecentraliseerde beurzen. Consensus drijft waarde op de cryptocurrency-markten. En in dit opzicht maakt de sterke bullish consensus van Algorand dit een top crypto-keuze in een legendarisch altcoin-seizoen.

Conclusie - Beste Nieuwe Cryptomunten

In dit artikel heb je alles kunnen lezen wat je moet weten over het vinden en kopen van nieuwe cryptocurrencies, inclusief de 10 beste nieuwe cryptocurrencies voor 2022. Uit onze lijst kun je de beste nieuwe cryptocurrencies van dit moment kiezen, of je kunt blijven zoeken naar andere nieuwe crypto-projecten door onze andere artikelen door te nemen zoals “Beste Cryptomunten“.

Investeren in nieuwe cryptomunten zal altijd riskant zijn, wees je hiervan bewust en kijk goed hoeveel je wilt investeren in nieuwe cryptomuten in vergelijking met bekende munten als Bitcoin. We raden aan te investeren in nieuwe cryptomunten met een klein bedrag in het begin, vooral nu vanwege de ‘bear market’. Er zal nog steeds veel groei zijn, en hoe meer mensen deelnemen, hoe meer profijt iedereen kan krijgen.

Redactioneel Disclaimer: Alle beleggers wordt geadviseerd om hun eigen onafhankelijke onderzoek naar beleggingsstrategieën te doen voordat ze een beleggingsbeslissing nemen. Bovendien worden beleggers erop gewezen dat de prestaties van beleggingsproducten uit het verleden geen garantie zijn voor toekomstige prijsstijgingen.